Rólunk

Tisztelt Látogatónk!

Több mint 22 éve foglalkozunk gumi kereskedelemmel és javítással. Kezdetben magánvállalkozóként, majd 1997-óta Baranya Gumiszerviz Kft. Néven végezzük tevékenységünket.

Cégünk célja hogy vásárlóinkat egyre magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ennek jegyében folyamatosan megújítottuk műhelyünket a családi ház mellék épületeitől eljutottunk odáig, hogy a város autókereskedelmi gócpontjában nyitottunk a XXI. század elvárásainak megfelelő műhelyt mely rendelkezik az ügyfeleink igényeinek kielégítésére alkalmas klímatizált váróval, 4 beállásos műhellyel, és a raktározási szükségleteinknek eleget tevő raktárhelységekkel. Műhelyünk a város legkorszerűbb Corghi, Sicam szerelő és centrírozó gépeivel van felszerelve, melyeken 26”-ig tudunk akár defekttűrő abroncsokat is szerelni, ill. kereket kiegyensúlyozni. Társaságunk 5. éve a Michelin kiemelt minősített szakszervize, és országszerte ismert a nálunk uralkodó rendről és tisztaságról. Ez az igényesség jellemzi a munkánkat, és ebből adódóan az ügyfélkörünket is.

A világ fejlődését felismerve 8 éve nyitottunk az online értékesítés irányába is és ezért létrehoztuk a www.baranyagumi.hu web áruházat, mely 2012 júniusában teljes átalakuláson esett át a Széchenyi terv Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem fejlesztése pályázatnak köszönhetően. A pályázat keretein belül vásároltunk egy integrált vállalatirányítási rendszert, mely megkönnyíti a munkánkat és a vevőink gyorsabb pontosabb kiszolgálását. A megújulás jegyében minden termékünknél feltüntetjük a pontos raktár készletet, elkerülve ezzel a kellemetlenségeket mely a nem beszerezhető abroncsok esetleges megrendeléséből adódhattak.

Keresse folyamatosan megújuló akcióinkat!

A webáruház üzemeltetője:

Baranya Gumiszerviz Kft.
Székhely:
Baranya Gumiszerviz Kft
7630 Pécs Pécsváradi u 2/1

Adószám: 11543039-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09-064710
Cégbíróság neve: Baranya Megyei Bíróság
NAIH nyilvántartási szám: NAIH-76480/2014

Tárhely szolgáltatónk:
Profitárhely Kft
6000 Kecskemét
Liszt Frenc u. 17/b 3/10
ugyfelszolgalat@profitarhely.hu
Tel.:+36202540866

Fogyasztóvédelem:Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály
7630 Pécs, Hengermalom u. 2.

Békéltető Testület:
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Békéltető Testülete
7625 Pécs, Majorossy u. 36.

Jegyző:
Polgármesteri Hivatal Jegyzője
7622 Pécs Kossuth tér 1.

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 8 – 17 H-ig

Szombat: 8 – 13 H-ig

Vasárnap: zárva