GY.I.K.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan vásároljak a Baranya Gumiszervíz webáruházban?

A vásárlás nagyon hasonló ahhoz, mint egy igazi üzletben: átnézheti a termékeinket, ha megtalálta, amire vágyik, beteszi a kosarába, aztán az online pénztárban befejezi a vásárlást.

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁt?

Igen, a feltüntetett árak bruttó árak, 27% ÁFA már benne van az összes termék árában.

Mennyi a minimális rendelhető darabszám?

Erre vonatkozólag nincs korlátozás.

Nagyobb rendelés esetén számíthatok mennyiségi kedvezményre?

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjen árajánlatot az Ügyfélszolgálatunk elérhetőségeinek bármelyikén.

Mennyi a szállítási költség?

A szállítási díj 1500FT/db. A megrendelés visszaigazolásakor tudatjuk a pontos összeget, mely tartalmazza a szállítási költséget és a termékek árát.

Ez alól kivétel, ha meghirdetünk egy ingyenes kiszállítási akciót, ezek az akciók 4db személy vagy kisteher gumiabroncs webes megrendelése esetén a visszavonásig érvényesek.

Átvehetem személyesen is a megrendelt árukat?

Igen, hétfőtől – péntekig 8.00-16:00, szombaton 8.00-13:00 óráig a Kapcsolat menüpontban található címek bármelyikén.

Mit tegyek, ha nem kaptam a rendelésről visszaigazoló e-mailt?

A rendelés leadását követően perceken belül kiküldünk egy rendelés-visszaigazoló e-mailt. Ha pár percen belül nem kap ilyen e-mailt, akkor valami probléma csúszott a rendelés leadásába. Elsőként ellenőrizze le, hogy helyesen adta-e meg az e-mail címet. Ha mindent rendben talál, akkor e-mailben vagy telefonon forduljon az Ügyfélszolgálatunkhoz.

Milyen fizetési módok lehetségesek?
Utánvétes megrendelésnél a termék házhoz szállításakor kell kiegyenlíteni az áru ellenértékét és a szállítási költséget készpénzben.
Személyes átvétel esetén készpénzfizetés,  vagy előre történő banki átutalás lehetséges (oly módon, hogy az átvételkor az átutalt vételár már látható az Eladó bankszámláján).

Fizethetek átutalással?
Igen, ügyfeleink részére biztosítunk átutalásos fizetési lehetőséget, ez azonban előminősítés feltétele. Érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon.

Olyan terméket szeretnék vásárolni, amely nem szerepel a kínálatban.
Írja meg, mely termék érdekelné (szükséges a termék pontos, szakszerű megnevezése, mérete, sebesség indexe), mi válaszunkban tudatjuk Önnel, hogy milyen feltételekkel van lehetőség a termék beszerzésére.

A kosár összértéke mellett nem látom, hogy mennyibe fog kerülni a kiszállítása, miért?

Rendszerünk pontosan kiszámítja a szállítás költségeit, és azt minden esetben kiírja a rendelés véglegesítése előtt, kivéve, ha ingyenes kiszállítási akció fut. Ez esetben már a termékek szűrésekor jól látható helyen feltüntetjük ennek tényét.

Alufelni vásárlása esetén az árak tartalmazzák az autóspecifikus kitt árát?
A feltüntetett árak MOMO, AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO esetén a szett árát nem tartalmazzák! Az autóspecifikus kittek 7000-Ft-tól!

Megillet -e a vásárlástól elállás joga?

A baranyagumi.hu autógumi webáruház a termék átvételét követő 14 munkanapon belül biztosítja fogyasztóinak a törvényi előírásoknak megfelelően az indoklás nélküli elállás jogát. (fogyasztónak nem minősülő szervezet pl. cég, közintézmény)

Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből, nem rendeltetésnek megfelelő használatból adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Az elállás jogán visszaküldött termékeket szerződött partnerünk a DPD futárszolgálat szállítja vissza Öntől a felmerülő költségek megfizetése mellett, és annak (termék) vételárát cégünk 14 napon belül visszautalja.

Mást szeretne kérdezni? Keresse Ügyfélszolgálatunkat!